"A fi apt de o pasiune si a nu o trai, te face incomplet si limitat"

Pentru seara pozitiva din 29 ianuarie as vrea sa va povestesc, in prima parte, despre vise si indeplinirea lor. Va voi spune povestea drumului de la un vis la ceea ce reprezinta astazi Maressia  - pasiunea mea traita. Este un brand la care visez de mulți ani, în care mi-am pus sufletul și toată priceperea, este un stil de viața chiar. Poate părea ciudat ca de la domeniul bancar să fac această trecere, însă visul meu secret dintotdeauna a fost să creez haine în care oamenii să se simtă naturali, dar totodată actuali.

In a doua parte as vrea sa vorbim despre radacini si traditii, locul acestora in inimile noastre si in cultura noastra.

Încercam să ne reîntoarcem către rădăcini, către tradițiile de care ne-am depărtat în ultimii 20 de ani, îmbrățișând cultura vestică în detrimentul celei autohtone. Acum românii au înțeles că ei contează ca popor de sine stătător împreună cu tradițiile și cultura lui și încearcă să regasească și să inceapă să aprecieze din nou specificul tradițional, nu numai în fashion, dar și în arta culinară, și în pictură, muzică.

Sunt Alina Marica, antreprenor si designer vestimentar, creatoarea brand-ului Maressia si te invit la o seara pozitiva in care vei descoperi cum am renuntat definitiv la domeniul bancar si si am creat propriul brand de haine, cu motive inspirate din traditia si folclorul romanesc.

Data: 29 ianuarie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: