Fiecare dintre noi am venit pe aceasta lume atat cu daruri si talente unice, cat si cu vulnerabilitati, care sunt intiparite adanc in natura noastra (ADN-ul nostru). Din pacate, nu am venit si cu un "manual de instructiuni". Nu a stiut nimeni sa ne spuna cum functionam, care sunt lucrurile la care suntem buni si care sunt cele de care sa ne ferim, astfel incat vietile noastre sa curga natural si armonios.

Dimpotriva, de mici suntem conditionati sa fim altceva decat ceea ce suntem cu adevarat si asta este ceea ce ne aduce foarte multa suferinta si ne face sa intampinam rezistenta in viata.

Analogia pe care imi place sa o fac este urmatoarea: Te-ai nascut "un bec", iar treaba ta si ceea ce este natural pentru tine este sa luminezi, dar, inca din copilarie, ti s-a spus ca "esti ciocan si trebuie sa bati cuie". Neavand alt punct de reper si, de multe ori fiind obligat, ai inceput sa te conformezi si sa crezi asta. De atunci, te chinui sa fii un ciocan cat mai bun si, de multe ori, chiar nu intelegi de ce nu esti un ciocan la fel de bun ca ceilalti si te intrebi ce este in neregula cu tine.

Invitatul acestei Seri pozitive este Iulian Moțea. Poti citi mai multe pe http://www.iulianmotea.com

Te asteptăm cu drag la acest eveniment în care vei afla:

- Care sunt cele 4 tipologii umane si strategiile lor pentru succes si satisfactie;

- Cum ai fost conditionat sa fii si sa faci altceva decat ceea ce este natural si productiv pentru tine

- Cum transformi cele mai mari defecte ale tale in cele mai importante calitati

- Care este dinamica dupa care atragem persoanele si situatiile din viata noastra;

- Cum te poti folosi cu succes de modul in care esti construit in loc sa fii o victima a tendintelor tale;

- Cele 64 de Chei Genetice sau arhetipuri si atribute universale ale constiintei.

Data: 12  APRILIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

 

Înscrieri, aici: