Depresia este o stare psihoemoțională care de obicei se instalează în urma unor evenimente cruciale din viața omului. Poate că de cele mai multe ori ea este asociată cu perioadele de doliu apărute în urma pierderii cuiva drag. Însă Depresia se mai instalează și atunci când pierdem  o relație importantă cu cineva sau când pierdem un loc de muncă sau o poziție socială / profesională. Ea poate fi recunoscută printr-o dispoziție foarte scăzută de implicare în activitate, de relaționare cu ceilalți semeni, de izolare față de familie și societate; prin tulburări ale somnului sau chiar și însoțită de alte stări asociate.

Este depresia ceva neobișnuit în viața oamenilor? 

E ceva de care să ne temem sau de care "nu ar trebui" să suferim nicicând de-a lungul vieții noastre?

Cum se instalează? Ce o determină să apară? Vulnerabilități care ne predispun.

Despre acestea și încă multe alte gânduri care vă frământă vă invit să discutați împreună cu mine, psihoterapeut sistemic Valentina Simon. http://valentinasimon.com/despre-mine/

Data: 11 septembrie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locație: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Mărăști Calea Dorobantilor nr. 104,  et.7, Sala media

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: