"Dacă nu aţi luptat personal cu o dependenţă, este adesea dificil de înţeles de ce cineva nu se poate schimba. De ce nu se pot opri pentru a-şi salva slujba, familia sau chiar viaţa.

Dependenţa este un ciclu comportamental complex şi periculos care poate scăpa cu uşurinţă de sub control şi ne poate distruge viaţa. Cei mai mulţi oameni nu ştiu cum să scape, deoarece sunt într-o stare de dominaţie a minţii, hipnotizaţi de creierul lor în a folosi droguri pentru de-stresare. Ei nu doresc să-şi schimbe comportamentul deoarece cred că le este bine şi rămân blocaţi în dependenţă. Puţini oameni iau decizia conştientă de a-şi distruge toată viaţa prin consumul de droguri sau alcool. Acel om beat, care ţi-a cerut mărunţiş pentru a-şi cumpăra alcool, nu avea în minte acest deznodământ. Dependenţa este cea care l-a condus până în acel moment al vieţii sale."

Catalin Iordanescu - psiholog si consilier in adictii, coordonator al centrului pentru tratarea dependentelor VICTOREM - ne va raspunde la urmatoarele intrebari

Ce sunt dependentele?

Cum recunosc o persoana dependenta?

Ce putem face pentru cei dragi din viata noastra care au o dependenta?

Ce este codependenta?

Ce pot sa fac pentru mine atunci cand sunt intr-o relatie cu un dependent?

Va asteptam cu drag la o noua Seara pozitiva!

Data: 30 iulie ora 18:30 -20:30

Locația: Str. Tudor Vladimirescu Nr. 30 A

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: