Pentru că traumele sunt un subiect de interes pentru munca mea și deslușirea, schimbarea opticii și depășirea lor este o parte centrală a vieții mele, prin acest eveniment mi-ar plăcea să aduc un plus felului în care le privim, să transmit o oarecare îngăduință și speranță cu privire la situațiile traumatice din viața noastră. Pentru că există o viață după traumă, una chiar mai bună, Viața TA!

Scopul meu la acest eveniment este să vă arăt alte perspective din care pot fi private situațiile traumatice și să vă dau câteva unelte cu care puteți trece mai ușor prin situații dificile, păstrându-vă încrederea în viață, seninătatea și echilibrul.

De ce eu? Nu doar pentru că lucrez în domeniu, dar mă "laud" cu trăirea multor experiențe interesante, traumatizante, prin care am trecut, reușind să-mi păstrez mințile întregi, inima ușoară și mâinile calde. Adică vorbesc dinăuntrul meu și din experiență, nu doar din cărți sau studii, așa că îmi permit să aduc o completare la ceea ce se știe deja...pentru un suflet împăcat și senin.

Raluca Mureșan - Psiholog, Co-fondator Fabrica De Luciditate, blogger pe www.entuziasm.ro și creatoarea conceptului de Stand up comedy SERIOS: un spectacol inedit, care îmbină umorul cu psihologia, teatrul și poezia.

Data: Marți, 29 Ianuarie 2019, ora 19:00-21:00

Locație: Education Studio, str. Regele Ferdinand, nr. 30, Cluj-Napoca

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: