Invitata la "Seri Pozitive Bucuresti" din 22 Octombrie este Alina Goaga, care ne va vorbi despre importanta INTENTIEI, care sta la baza modului in care ne cladim viata si ne implinim menirea.

De multe ori avem un gand, pe care il identificam ca o posibila contributie la fericirea noastra, daca s-ar implini si faptic. Care este suflul pe care il dam mai departe gandului, poate transformat deja in dorinta, intru implinirea lui?

Se spune ca setarea corecta a intentiei reprezinta deja 70% din drumul catre materializare.

Ne intalnim sa vorbim despre dorinte, aspiratii si impletirea acestora prin intentie, in starea de prezenta. Ne propunem o abordare holistica, dar nelipsita si de atingerea spirituala, intr-un cadru cald si primitor. Fiecare participant este invitat sa contribuie prin intrebari si impartasirea de experiente.

Data: 22 Octombrie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locatie: Ok Center Bucuresti, Strada Traian, Nr. 1

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: