Neînțelegerile comunicaționale în relațiile de cuplu, duc la multe frustrări de ambele părți. In cazul femeii, ea nu se simte ascultată, susținută, iar în cazul bărbatului, acesta este sătul sa fie mereu cicălit.

De obicei, în încercările celor doi de a comunica, femeia este cea care insistă, bărbatul cel care se retrage, se închide în el.

Cel puțin două aspecte sunt relevante.

Primul, oamenii nu știu să comunice cu adevarat.

Deși sunt numeroase cursuri pe partea de comunicare, majoritatea sunt axate pe domeniul business. Mulți cred că pot aplica aceleași principii și în relația de cuplu. Se poate, însa până într-un punct. Deoarece, comunicarea în afaceri e una, iar comunicarea între un barbat și o femeie ce se iubesc și formează un cuplu, e altă poveste. Aici intervin emoții mult mai puternice și profunde și e mult mai greu să fii obiectiv.

Al doilea, femeile, și bărbații deopotrivă, nu sunt suficient de deschiși să se înțeleagă unul pe celalalt cu adevărat.

Există diferențe în ceea ce privește lumea emoțională și funcționarea biologică a celor două sexe. O bună cunoaștere și acceptare a acestor diferențe, ar contribui enorm la estomparea neînțelegerilor dintre femei și bărbați.

Camelia Bara este trainer și coach de feminitate în cadrul Refleqt.

Se dedică cu pasiune și dăruire studiului femeii și feminității. Ajută femeile să aibă mai multă încredere în ele, în capacitățile lor, în puterea lor creatoare și transformatoare. Le provoacă să se folosească de inteligența lor intuitivă pentru a-și făuri o viață pe deplin împlinitoare, bazată pe întelegere și acceptare de sine, sinceritate, profunzime.

Data: 16 iulie 2019, ora 19:00-21:00

Locația: Biblioteca Județeană Octavian Goga, Cluj-Napoca, etajul 7, sala media

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Cena-Dican Iulia

Contact: psihologiuliadican@yahoo.com, Telefon: 0742 489 725

Inscrieri: