Dumnezeu ne daruieste Viata si Constiinta vietii. Inima ni se umple de bucurie cu fiecare inspiratie, ascultand sunetele si privind culorile care ne inconjoara. Ajungem intr-un spatiu al linistii, al blandetii si candorii. Un spatiu al Iubirii pentru tot ce este, pentru toata Creatia Sa. Inima ni se deschide si ne dam seama ca tot ce facem nu poate decat sa fie un dar pe care sa i-l facem si noi lui Dumnezeu, chemandu-l sa transfigureze gandurile si faptele noastre. Asa incepem sa ne aducem aminte. Cu cat ne deschidem mai mult, cu atat primim mai mult si cu cat primim mai mult cu atat vom darui mai mult, Lui, celorlati si noua.

Eu sunt un ... calator pe drum. Nu am planificat cum sa fie (desi am crezut ca asa functioneaza lucrurile ) , asa am fost purtata. Copiii mei sunt cei mai importanti invatatori pe care i-am primit. Sunt inconjurata de oameni frumosi, de oameni stralucitori. Sunt pasionata de mancare gustoasa, colorata si sanatoasa si de uleiurile esentiale. Si acum cu seninatate incerc sa primesc ceea ce se intampla si cu pasi intrebatori mai mici sau mai mari, merg mai departe. Ne vom bucura impreuna in aceasta seara aromata cu uleiuri esentiale si delectandu-ne cu dulciuri gustoase. Mihaela Muresan

Va astept cu drag.

Invitat: Mihaela Muresan

Data: 14 Iulie 2015, ora 18:30-20:30
Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.
Înscrieri aici: