In toate relatiile exista un "dans" al conexiunii. Ne indepartam ... ne apropiem ... stam alaturi. Important e sa fim constienti ca putem "dansa", in asa fel incat sa nu ne desprindem unul de celalalt. Conectarea la celalalt este ceea ce ne tine impreuna in orice tip de relatii.

Uneori este dificil sa vedem CEEA CE ESTE IN FATA OCHILOR NOSTRI, datorita informatiilor pe care le aducem cu noi din istoria noastra de dezvoltare sau a unor emotii de care nici nu suntem constienti intr-un anumit moment.

Sunt Bora Carmen Hortensia, psiholog si psihoterapeut, si cred ca A FI ALATURI DE CEL DE LANGA TINE, oricine ar fi acesta (prieten, partener, copil, etc.) este esential pentru a fi bine impreuna. Te invit alaturi de mine ...

Data: 20 noiembrie 2018, ora 18:00-20:00

Locaţia: Milano Bianco, Strada Republicii, nr.10, Oradea

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: