Poate un singur cuvânt să îți schimbe viața?

Cuvântul Anului - cum te poate ajuta această practică să ai succes find aliniat cu sufletul tău?

Cuvintele sunt puternice. Ele ne pot mobiliza, entuziasma, inspira, reaminti și ghida. Cuvântul Anului este un instrument, un ritual pentru a crea mai multă claritate, echilibru și creștere interioară în anul care urmează. Un cuvânt te însoțește pe tot parcursul anului. Este cu tine în fiecare zi, în fiecare acțiune. Și asta face diferența. Cuvântul Anului este ca o busolă, ca un GPS. Te ajută să te ancorezi dacă ai deviat de la drum.

În această seară îți vei putea seta intenția pentru cum vrei să FII în anul care tocmai a început.

După o explorare de mai mulți ani a ceea ce nu îmi doresc, respectiv ceea ce îmi doresc să fie parte din drumul meu în viață, mi-am clarificat domeniile de care mă simt atrasă iremediabil, și anume: cunoașterea și descoperirea universului meu interior, precum și a legilor divine care guvernează atât universul nostru interior, cât și cel exterior. Din această perspectivă, nu încetez să mă minunez și să mă simt fascinată de cum funcționează lucrurile! Îmi place să explorez modalități prin care am acces la subconștient, la resursele mele interioare, la dorințele mele profunde, la instrumente care mă inspiră și mă ajută să aduc schimbări benefice în viața mea. Este bucuria mea să împărtășesc din toate acestea cu tine în măsura în care dorești să îți creezi conștient viața pe care o iubești sau cauți inspirație în această direcție. Îmi plac lucrurile practice și de descoperire și asta urmăresc să ofer în atelierele pe care le facilitez.

Sunt Dana Donea și te aștept să vezi cum să folosești acest instrument creativ, de descoperire, pentru a avea succes fiind aliniat cu sufletul tău.

Când: 27 Februarie, 18.30-20.30

Unde: Afterschool Copiii Curcubeului, Str. Școlii, nr. 6, Brașov

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului vă rugăm să lăsați donația în urnă, la începutul evenimentului.
La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase.

Inscrieri: