Să nu te mai convingi că e OK să nu ai ceea ce-ți dorești necesită curaj: de a te cunoaște și de a fi sincer în viaţa ta. Necesită să ai încredere în ghidarea interioară, să renunți la concepte negative și să-ți îndrepți atenția către talentele și abilitățile tale. Să ai curajul să fii autentic și să faci pași conștienți în trăirea vieții așa cum îți dorești, fie că e descoperirea și urmarea vocației, fie că e o schimbare în viața personală.
Se spune că oamenii se trezesc cu adevărat în urma unei tragedii. Majoritatea celor care trec printr-o astfel de experiență spun că au învățat cea mai valoroasa lecție: să trăiască fiecare zi din viața lor exact așa cum își doresc, să fie impliniți, să se simtă bine în pielea lor și să se iubească așa cum sunt. Experiențele m-au învățat că nu e nevoie de încercări și teste extreme pentru a lua o hotărâre atât de firească. Poți să începi de astăzi să traiești așa cum ai visat, fără să dai socoteală altor oameni sau propriilor frici.
Vă propun o seară experiențială în care faci cunoștință cu tine, cel din viitor, care și-a trăit sau nu viața așa cum și-a dorit. Vă ofer resurse şi instrumente susținătoare în drumul către dorințele inimii.

Despre Dona Sasarman:
Cred cu tărie în desăvârşirea fiinţelor umane. De aceea creez, dau sens și viață cuvintelor, echilibru și găsire de sine oamenilor. Am găsit ghidare în psihoterapie cognitiv-comportamentală, dar mai ales în NLP şi metoda resonanz® răspândită în Europa de Institutul Kutschera din Austria. Astfel că, în termeni formali, sunt Life Coach NLP Resonanz® şi parcurg formarea Master Coach NLP Resonanz®. Ofer sesiuni individuale de life coaching şi coaching transformaţional (față în față sau pe skype), workshop-uri de dezvoltare personală, precum şi conştientizare şi călăuzire prin articolele împărtăşite pe lifeavenue.ro.
Cea de-a doua renaştere interioară m-a îndrumat către o misiune asumată tot mai conștient: ghidarea celorlalţi, prin empatie, expertiză şi eficienţă, către descoperirea de sine, depăşirea limitărilor şi extinderea capacităţii de autoexpresie, în viaţa personală şi în cea profesională.

Data: 27 MAI 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia Cluj Hub, str. Pitesti nr 19

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: