Am trac, am emotii, mi-e teama, simt ca imi tremura genunchii, am "dunga" pe creier si nu sunt in stare sa leg doua cuvinte, desi, imi place sa vorbesc ...NU POT sa vorbesc in public! In fata camerei de luat vederi, doar daca o vad, imi vine sa fug...ma pierd cu totul...

Cum ar fi sa stii ca toate aceste temeri sunt doar in mintea ta? Cum ar fi sa stii ca te poti "educa" in asa fel incat sa depasesti toate aceste temeri? Cum ar fi sa stii ca poti sa stralucesti si sa impartasesti cu bucurie si incantare informatii pe care tu le stapanesti atat de bine?

Daca vrei sa descoperi, te astept la seara pozitiva din 6 noiembrie sa povestim despre:

 - Ce facem si cum facem să trecem peste toate aceste temeri?

 - Cum gesticulam si de ce?

 - Ce elemente de vestimantatie sunt potrivite cand vorbim in public?

 - Trucuri si tipsuri sau...cum pacalim mintea pentru a scapa de teama.

Sunt Aurelian Ivan, creatorul Agentiei de Publicitate: Hai Promo, jurnalist cu experienta in presa scrisa, radio si televiziune si te astept cu mare drag la seara pozitiva din 6 noiembrie.

Data: 6 noiembrie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: