Cu bucurie îți spun că a venit acea zi în care pot să împărtășesc din experiențele mele legate de îngeri cu tine. Îngerii sunt calea de comunicare cu Dumnezeu și ne pot fi ghizi și cei mai buni prieteni în viață ghidându-ne cu bucurie, iubire și bunătate. Ei sunt mereu prezenți în viața noastră, clipă de clipă oferindu-ne mesaje clare și semne, depinde doar de noi să le auzim. Îngerii își doresc să facă parte și din viața ta, de aceea te invită să îi cunoști.

Ce vom face:

- Vom discuta mai multe despre îngeri;

- Vom învăța să îi ascultăm și să le observăm semnele;

- Vom învăța cum să ne ajutăm de îngeri să obținem lucrurile pe care ni le dorim;

- Ne vom conecta la îngeri;

- Vom primi un mesaj clar din partea îngerilor cu privire la o problemă care ne frământă cu ajutorul cardurilor cu îngeri.

Cine prezintă?

Sunt Andrada Bufnilă, coordonator al Serilor Pozitive Braşov, om iniţiat înTerapia cu Îngeri, om pasionat de evoluţie spirituală şi explorare personală. Îmi place să împărtăşesc din experienţa mea şi din cunoştintele mele cu ceilalţi, îmi place să fiu cu oamenii, să îi ajut să se descopere şi să fie mai aproape de sine.

Pentru mai multe detalii despre proiectele mele te aştept pe pagina Prinde Aripi Acum https://www.facebook.com/andrada.muscalu.blog/.

Aşadar, va fi ultima întâlnire din 2017 şi va fi una cu cântec, voie bună şi ne vom pregăti pentru Moş Nicolae şi pentru Crăciun deschizându-ne mai tare inima şi primind darurile unice pe care le avem. Te aştept cu surprize frumoase în prag de sărbătoare. Ceaiul este din partea casei :)

Când: Marți, 5 Decembrie, ora 18.30-20.30

Unde? Copiii Curcubeului, Str. Scolii, nr. 6, Brasov

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului vă rugăm să lăsați donația în urnă la începutul evenimentului.
La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase.

Inscrieri: