Serile de Schimbare Pozitiva sunt „doza" ta  de energie valoroasa, care te va ajuta sa obtii ajutor si raspunsuri din partea unor oameni ca tine, care isi doresc sa evolueze inspre mai bine si care au experienta in diferite probleme cu care te confrunti si tu. 

Serile  Pozitive sunt un proiect al Asociatiei Schimbare Pozitiva, condusa de Delia Muresan iar noi, cei din echipa Evoluam Impreuna, ne bucuram ca avem ocazia sa le fim parteneri in organizarea acestor evenimente la Bucuresti. 

Stres, tensiune, surmenaj. Dezechilibru intre  viata personala si cea profesionala. Cum putem scapa de tóate acestea in ciuda programului supraincarcat? Cum putem avea atat o cariera de succes, cat si timp pentru noi insine?  

Ne bucuram sa o avem alaturi de noi, in cadrul  Serii  Pozitive din 28 ianuarie,  pe  Cristina Burca ,  consultant pe comunicare și stil de viață echilibrat care ne va ghida spre : 

  • Cum să avem echilibru între viața profesională și viața personală,
  • Cum să trăim fără stres și să facem față provocărilor zilnice,
  • Care este secretul unei minți sănătoase într-un corp sănătos și
  • Cum să avem succes pe toate planurile: carieră, familie, cerc social etc.

Cristina Burcă are o bogată experiență internațională, ca jurnalist în România (2006 - 2008), specialist în comunicare și Relații Publice în instituțiile europene (Bruxelles, 2008 - 2012), consultant pentru instituții publice și private la nivel internațional (Bruxelles, Berlin, 2012 - 2013) și consultant pe discurs public și leadership (Bruxelles, 2011 - 2013). A urmat cursuri de Sănătate și Stil de viață echilibrat la universitatea Yoga Vidya Gurukul, India (septembrie - noiembrie 2013) și a obținut diplome de Trainer și Terapeut în tradiția yoga și Ayurveda (www.yogapoint.com).

Cand: 28 ianuarie, intre orele 19 - 21.

Unde: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR.

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa  banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.