De-a lungul vieții purtăm după noi nenumărate povești despre noi înșine sau despre ceilalți. Unele dintre aceste povești nu se șterg, rămân în noi pentru un timp limitat sau continuă să ne atingă existența și în prezent. Ne străduim să le ignorăm ca să nu mai retrăim durerea care ne-a fost provocată în trecut și cu toate acestea poveștile rămân acolo în sufletul nostru, ele nu pleacă nicăieri. Trăim zi de zi cu ele în gând și încercăm să nu le dăm prea mare importanță, dar la un moment dat ne dăm seama că poveștile pe care le purtăm în suflet ne împiedică să ne deschidem către noi oportunități, experiențe și ne răpesc bucuria și entuziasmul de a trăi.

O parte importantă în vindecarea nostră este modul în care ne luăm rămas bun de la aceste experiențe și cum le integrăm în noi astfel încât să ne simțim eliberați de durerea și povara lor.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut și pentru ultima Seară Pozitivă înainte de vacanța din luna august vă propun o întâlnire în care să identificăm poveștile din trecutul nostru de care încă ne mai agățăm și să învățăm, prin câteva metode simple, cum putem să ne luăm rămas bun de la tot ce nu ne mai servește în acest moment.

Data: 30 iulie 2019, ora 18:00 - 20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, Nr. 3, Et. 1

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Inscrieri: