Știu că te-ai săturat să auzi de tehnici de vindecare, de conștientizare, ce e aia să aleg să îmi trăiesc propria viața? Nu trăiesc deja? Vreau să aflu cum să ajung un om de succes, să învăț să evoluez pe plan personal! Iar mă plictisești?

Lasă-mă să te întreb:

Când a fost ultima dată când ai făcut o radiografie a propriei tale vieți? Când te-ai oprit pentru un minut să te asculți vorbind, să asculți, când a fost ultima dată când ți-ai dat voie să fii tu? 

Suntem în căutarea succesului, căutăm să ne dezvoltăm personal, să ne aducem un plus de valoare nouă și societății în care suntem, dar ce facem cu limitările, convingerile, nesiguranța, fricile care ne stăpânesc? Le lăsăm la ușă când venim de la servici, ne putem debarasa de ele peste week-end, le rezolvăm sau le ascundem sub preș? Ne lasă ele să avem succes, să devenim așa cum ne dorim? Ai fi surpins cât de mult ne guvernează viața convingerile noastre. 

Te invit să povestim deschis despre aceste subiecte și să găsim soluții practice care să îți schimbe viața ! 

Fii creatorul propriei realități ! Cât de mult te costă fiecare zi în care alegi să nu fii tu? 

Sunt Alexandra Caziuc, omul care a ales să plece într-o călătorie magică de autocunoaștere și vindecare, am experimentat de-a lungul procesului lucruri minunate și am găsit resurse nemaipomenite care îmi erau umbrite de aceste frici și convingeri, m-am redescoperit și m-am vindecat.  

Unde: Afterschool Copiii Curcubeului, Str. Scolii, nr 6 (lângă Sc. 12)
Când: 19 Iunie 2018, 18:30-20:30

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, vă rugăm să lăsați donația în urnă la începutul evenimentului. 
La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase. 

Inscrieri: