Oana Mîndruț este președinta asociației Life Education for All, autoare a două cărți, un om care și-a restartat viața și poate preda cu ușurință lecția curajului și a asumării.

Detalii despre activitățile ei găsiți detalii aici:
http://www.lifeeducationforall.org/, https://www.facebook.com/lifeeducationforall/, https://www.facebook.com/ArtaDeATraiCuEleganta/

Oana va susține o prezentare despre "Cum să faci să-ți fie bine". Ne va vorbi despre sens, curaj, altruism și despre legătura dintre fericire și bunătate. Participanții vor fi inspirați, prin exemple reale, să-și caute și să-și descopere sensul vieții, vor învăța despre importanța asumării și a unei prezențe conștiente în propria viață.

În cadrul acestui eveniment va exista o tombolă, la care Oana va oferi câte un exemplar din fiecare dintre cele două cărți scrise de ea.

Data: 4 iunie 2019, ora 19:00-21:00
Locația: Biblioteca Județeană Octavian Goga, Cluj-Napoca, etajul 7, sala media

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Cena-Dican Iulia

Contact: psihologiuliadican@yahoo.com, Telefon: 0742 489 725

Inscrieri: