„Promisiunea pe care o face Feng shui este palpitantă și plină de mister, cu toate că filosofia pe care se sprijină această practică este simplă: Trăiește în armonie cu elementele naturii, du-ți traiul în locuri în care aceste elemente sunt în echilibru și așază-te pe liniile cu energie favorabilă ale pământului." Lillian Too

Acum 25 de ani mi-am pus întrebarea cum să atrag mai mult noroc și mai multe oportunități, cum să mă feresc de ghinion și cum să mențin o sănătate radiantă?

Răspunsul a venit odată cu descoperirea primei cărți de feng shui scrisă de maestra Lillian Too, din care am învățat că această știință mă poate ajuta să-mi îmbunătățesc norocul în mai multe domenii ale vieții: relații, carieră, afaceri.

Fascinată fiind de această știință am început documentarea minuțioasă referitoare la practica Feng shui și am aplicat principiile sale de bază în viața mea de zi cu zi. După ce am observat că viața mea s-a schimbat în bine, am continuat să studiez despre acest domeniu direct la sursă, în Malaezia, sub îndrumarea atentă a maestrei Lillian Too. Mi-am ales acest maestru, deoarece el își sprijină întotdeauna practica pe temeiuri științifice, lucru care se pliază pe structura mea intelectuală.

Din anul 2013 sunt Master Feng Shui, specializat la Institute of feng shui Lillian Too, Malaezia. În prezent îmi dedic timpul și energia pentru a crea echilibru și armonie în spații comerciale și locuințe private, folosind formule Feng shui care și-au demonstrat în timp eficiența.

Mă numesc Beatrice Sorescu și am plăcerea să te invit la o nouă Seară Pozitivă pe parcursul căreia îți voi dezvălui câteva secrete feng shui, vom vorbi despre numărul personal norocos și despre cum să folosești liniile de energie ale pământului pentru a capta energie pozitivă ce aduce succes, noroc în dragoste, sănătate și dezvoltare personală.

Data: 2 iulie 2019, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine! 

Inscrieri: