Ești creația lui Dumnezeu și EL vrea ca tu să ai o viață împlinită și plină de bucurii. Însă de-a lungul timpului ne împotmolim, ne dăm puterea, credem că alții stiu ce este mai bine pentru noi și facem alegeri care ne îndepartează de cine suntem noi cu adevărat.

Revenirea acasă nu este întotdeauna ușoară însă avem toate resursele de care avem nevoie, primim mereu călăuzirea îngerilor, a ghizilor noștri care ne aduc în cale oportunitățile și oamenii care să ne susțină și să ne țină de mână.

Să ne întâlnim cu noi, să descoperim minunea care suntem și să ne construim o viață după potențialul nostru, poate să ne aducă trăiri nemaipomenite. Iar atunci când aducem bucurie în viața noastră, primim și mai multă bucurie.

Sunt Delia Mureșan și vă invit la o Seara Pozitiva în care să lăsăm deoparte trecutul, victimizările, lipsa de încredere, de curaj, lăsăm deoparte grijile, oboseala și lipsa de entuziasm și ne suflecăm mânecile să vedem ce putem face pentru a fi cea mai bună variantă a noastră și să aducem cât mai multă bucurie în fiecare moment pe care îl trăim.

Te aștept cu drag!

Data: 17 iulie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locul de desfășurare: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Mărăști Calea Dorobantilor nr. 104,  et.7 Sala media

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: