S-a intamplat de multe ori sa iti doresti un job si sa nu te cheme la interviu? 

S-a intamplat de multe ori sa iti doresti un job si sa nu treci de primul interviu?

S-a intamplat de multe ori sa nu stii ce sa ii spui angajatorului? 

Se intampla sa te uiti la CV-ul tau si sa nu te reprezinte sau sa iti fie teama ca nu este complet?

"Cum sa castigi un interviu de angajare?" este cursul perfect creat pentru tine, care o sa te invete toti pasii necesari obtinerii locul de munca mult visat.

Este realizat cu ajutorul specialistilor in resurse umane, incat informatiile sa fie cat mai utile si actualizate iar tu sa beneficiezi de raspunsurile cele mai concludente.

Eu, sunt Alexandra Banea, oamenii ma stiu si sub pseudonimul Yogally, fiind in principal profesor de Yoga. Tot timpul am avut aceasta dorinta arzatoare de a ma dezvolta pe mai multe planuri (spiritual, social, emotional si profesional) iar in momentul in care am considerat ca am integrat un domeniu sau o arie la nivelul constiintei mele, mi-am dorit sa le impartasesc si oamenilor din comunitatea mea. 

Va fi un curs sau work-shop simplu si usor de inteles, care te va ajuta sa intelegi ce sa cauti de la un loc de munca, cum sa te prezinti la interviu, cum sa iti pregatesti CV-ul dar si ce isi doreste angajatorul.

Data: 3 decembrie ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: