Cum ne influențează comportamentul si alegerile rănile COPILULUI INTERIOR

 

-          Aveți frecvent probleme cu autoritatea/autoritățile?

-          Aveți probleme la servici cu șefii?

-          Sunteți bolnavi? Cat de tare somatizati stresul, supărarea, furia si, in general, emoțiile negative pe care le reprimați in interior?

-          Aveți relații disfuncționale in care atrageți mereu același tip de partener care va face sa suferiți? Iar acești parteneri seamănă, de obicei, cu unul dintre parinti?

-          Sunteți dependenți de munca, mâncare, alcool, droguri, religie, sport, etc?

Acestea sunt doar câteva dintre simptomele care va spun ca aveți traume din copilărie nevindecate. În ultimii ani a existat o preocupare intensă mai ales pentru deblocarea părții luminoase a Copilului Interior. Ceea ce s-a neglijat însă este partea lui întunecată.

Pentru a supraviețui în condiții de durere și haos sau în familii disfuncționale, copilul din noi este nevoit să își creeze mecanisme de apărare foarte complexe, care au identitate, strategie și un set de valori proprii. Ele sunt, de fapt, programe mentale care funcționează ca o transă, pe de o parte protejându-l pe copil de o realitate prea dură, pe de alta înghețându-l la acea vârstă și ținând aspectul-adult al personalității în stare de hipnoză.

 De exemplu într-un moment în care părinții se ceartă, copilul poate alege ca din acel moment să nu mai simtă/vadă/știe etc. ce se întâmplă, creând astfel programe care vor produce afecțiuni oculare sau probleme de concentrare sau incapacitatea de a simți emoții și senzații la nivel fizic.

Atunci când ne blocăm emoțiile, blocăm automat viața și ne refugiem la nivel mintal inventându-ne inconștient emoții, reacții și senzații pe care suntem incapabili însă să le și simțim. Ajungem astfel ca chiar atunci când plângem, să o facem doar din minte, nu și din inimă. Acesta este și motivul pentru care nu reușim să ne vindecăm.

Va invit sa descoperim împreuna si sa ștergem unul dintre aceste programe mentale care va împiedica sa va bucurați de viața si sa luați decizii benefice si sănătoase pentru voi.

Cu cine?

Virginia Fetinca, hipnoterapeut, membra a Asociației Hipnoterapeuților Etici si Profesioniști din Marea Britanie.

Cand?

 9 septembrie, intre orele 19-21.

Unde?

Ne intalnim la Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR, in centrul vechi.

Cat?

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine!

Locurile pentru aceasta seara s-au ocupat.

Vom relua aceasta tema in viitorul apropiat iar daca doriti sa fiti informati va rugam sa va inscrieti pe lista de asteptare de mai jos.

Va multumim pentru intelegere