Noțiunile de fericire și pozitivitate, în ciuda faptului că sunt încadrate într-o nunata cognitivă, nu au definiție și nici standard. Sunt pur și simplu niște stări și niște acțiuni pe care oamenii le-au numit astfel.

Fericirea este o prelungire a echilibrului și inteligenței emoționale iar pentru ca aceasta să se nască și să existe s-a inventat tristețea, neputând concepe bine fără rău, mic fără mare, aproape fără departe ș.a.m.d, practic opusul unei stări făcând existentă starea respectivă.

Fericirea este baza unui comfort pe care noi îl simțim în felul nostru, fiecare diferit... Fericirea și pozitivitatea sunt născute din stări și simțuri vizuale, auditive, olfactive, tactile și trăiri sufletești.

Când există oameni care au sau care "dețin" scopuri, gândiri și acțiuni asemănătoare, la un moment dat... aceștia, într-o formă sau alta se întâlnesc. Așa s-a născut trupa Hapi Hap. După studiu, muncă, relaxare, distracție, contraziceri, propuneri și dorințe de a cunoaște și descoperi, ne-am dat seama că în felul nostru am descoperit baza fericirii, o formulă care trebuie calculată prin stări și senzații.

Obiectivul principal a fost scena, însă scena înseamnă refulare, pasiune, fericirea de a-i vedea fericiți pe alții și conceptul că în spatele unui spectacol nu sunt actori, ci sunt oameni, unde indiferent de tehnica spectacolului se observă că oricât ai juca pe scenă un personaj, 20-30 % se reflectă tipologia ta ca om din viață ta de zi cu zi.

Fericirea este mecanismul care prin efortul de a încerca și reuși să fii fericit, ca și om treci prin muncă, prin dorință, prin orgoliu, prin frustrări, prin zâmbet, prin plâns, prin lucruri care te fac să fii complex ca și om.

În concluzie, suntem oamenii care pentru a trăi, în afară de apa, hrană și lumină, avem nevoie și de teatru!

Sunt Gabriel NEDELCU, Life&Executive Coach - Noble Manhatan, consultant de dezvoltare personală și voi modera întâlnirea dintre voi și trupa Hapi Hap, la o Seară Pozitivă dedicată teatrului.

Data: 23 aprilie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: