CUM SA FOLOSESTI PIETRELE SEMIPRETIOASE SI ULEIURILE ESENTIALE PENTRU PROTECTIE, VINDECARE, ATRAGEREA IUBIRII IN VIATA TA?

Avem o deosebita placere ca in cadrul acestei Seri Pozitive sa te introducem in lumea cristalelor si a uleiurilor esentiale. Atat cristalele, cat si uleiurile esentiale vin in viata noastra cu un scop si niciodata intamplator. Ele ne ajuta sa ne vindecam, sa ne eliberam de traume, sa ne protejeze de energii cu vibratii joase. Tot ele ne invata cum sa atragem in viata noastra iubirea, succesul.

Te invitam in acest univers minunat din care veti invata:

- Introducere in lumea cristalelor si a uleiurilor esentiale. Ce sunt sunt ele.

- Care sunt cristalele pentru protectie, pentru atragerea abundentei, pentru iubire, vindecare, liniste si pace

- Cum sa purifici cristalele

- Cum sa alegi cristalul potrivit tie

- Care sunt uleiurile pentru protectie, pentru atragerea abundentei, pentru comunicare, iubire, vindecare, liniste si pace

- Ce te invata uleiurile in functie de ce te atrage si ce nu prin mirosul lor

- Uleiurile si cristalele potrivite pentru a se combina intre ele. Amplifica puterea.

- Cristalele si uleiurile esentiale potrivite pentru cele sapte chakre principale pentru deblocarea, purificarea, energizarea si buna lor functionare

- Meditatie cu cristale

Invitata noastra, IRINEL GALASIU, se recomanda astfel:

"Sunt de profesie jurnalist. Lucrez in televiziune de peste 13 ani. Dar pe langa meseria pe care o am, o alta cale ce face parte din menirea mea pe Pamant isi face tot mai simtita prezenta. Sunt maestru reiki, reiki karuna grad 1, cursuri ANATECOR: cristaloterapie, bioenergoaterapie, aromaterapie, cursuri de theta healig, citiri intuitive, plus numeroase cursuri si seminarii de spiritualitate si dezvoltare personala."

Te asteptam cu drag si cadouri surpriza prin tragere la sorti! Namaste!

Data: 26 martie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: Create Yourself, Splaiul Independentei, nr. 1, bloc 16, scara 2, etaj 6, apartament 48, intefon 48

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: