Sunt CORINA LORINCZ, coach si vorbitor inspirational. Sunt inginer de profesie, iar ca  parcurs profesional am avut urmatoarele titulaturi: secretară, declarant vamal , afacerea proprie în domeniul network marketing, director vânzări, coordonator transporturi internaționale și nu in ultimul rând sunt mama a doi băieți minunți, campioni naționali la dans sportiv.

Cei mai mari maeștrii din viața mea sunt cei doi copii, Alex și Andrei, ei mă învață să fiu prezentă in viața mea și mă inspiră să fiu o mamă și un om mai bun.

Scopul meu pentru Seara Pozitivă  este de a aduce inspiratie, de a-i încuraja pe toti cei prezenti, să iși descopere pasiunea si să nu renunțe niciodată la visul lor.

Încurajez tinerii si parinții să creadă în ei și in viată, să privească lumea dintr-o perspectivă corectă.

Să înțeleagă că sunt importanți, că sunt iubiți și că avem mare nevoie de tineri fericiți, creatori ai vieții lor pentru a  crea o societate sigură și pentr a ne aduce contribuția la o lume mai bună.

Data: 17 iulie 2018, ora 18:30-20:30

Locația: Hub Point, Oradea, strada Cometei, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: