Viața e atât de frumoasă când știi cum să o trăiești. Știi cum e să te trezești într-o dimineață, să deschizi ochii și în jurul tău să vină ideea genială că viața e mai mult decât supărări și necazuri? Adevărul e că noi ne creăm viața prin gândurile și emoțiile noastre. Ceea ce gândim devine realitate. Bănuiesc că ai mai auzit asta. Se vorbește peste tot de acest concept. Însă nu știu cât de mult știi cum să materializezi ceea ce îți dorești, ceea ce vrei să fii.

Anul acesta studiind pe marele mistic Neville Goddard s-a aprins un beculeț. Viața e creată moment cu moment de ceea ce suntem noi de fapt. Dar atunci cum de ne vin atât de multe necazuri? Răspunsul e simplu. Fricile, credințele, convingerile sunt depozitate în subconștient. Iar de acolo vin în lumea fizică, materializându-se. Iar noi stăm și ne gândim: de ce vin toate peste mine? Sunt om bun! Da, dar contează ce ascunzi în subconștientul tău.

În această  marţi a Serilor Pozitive, aș vrea să-ți prezint câteva tehnici și concepte pe care eu le-am folosit, învățându-le de la Neville Goddard. El spune că "Imaginația creează realitatea".

Vom vedea cum!

Ce anume veți putea învăța?

tehnici de vizualizare

- cum să ajungi la starea de a fi

- cum să creezi relații bune cu cei din jur

- cum să-ți crești încrederea în sine

- cum să ajungi ceea ce îți dorești în viață

- cum să manifești lucrurile pe care le dorești

- cum să-ți transformi corpul fizic.

Numele meu este Ioana Dumitrăchescu, sunt scriitoare, astrolog, blogger și motivațional coach. Am două cărți de beletristică pe piață "Lacrimi de îngeri (dincolo de viață)", "S-a sfârșit înainte să înceapă" și urmează "Învățături Holistice pentru o viață conștientă". Sunt fondatoarea editurii Mysterio. Dețin Învățături Atlantida unde ajut oamenii să se cunoască mai bine prin intermediul astrogramelor, a mesajelor de la îngeri, dar și oferindu-le sfaturi despre manifestarea vieții lor.

Mă găsești pe site-ul meu: www.ioanadumitrachescu.ro,  dar și pe facebook, instagram.

http://ioanadumitrachescu.ro/

Data: marți 24 septemrie 2019, ora 18:00-20:00

Locaţia: Bianco Milano, Strada Republicii, nr.10, Oradea

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Delia Georgiana Tipi , Email: tipidelia@yahoo.com Telefon: 0745 311 620

Inscrieri: