In evolutia pasiunii pentru dans am avut oportunitatea sa descopăr oameni diferiti de conditie morala si sociala diferita. E important sa iti lasi intuitia la indemana pentru a descoperi oamenii. De cele mai multe ori fiecare om poarta o masca, iar descoperirea a cine este el cu adevarat, este un proces interesant care te ajuta si pe tine sa te descoperi. Odata cu experienta in comunicarea cu cei din jur capeti si calitati oratorice cu care uneori ii poti ajuta pe viitorii   elevi.

Cunoscand treptat o persoana, ajungi sa crezi in idealurile ei si sa i te alaturi. Obiectivele tale cele mai inalte se pot cladi impletindu-se cu cele ale oamenilor implicati. Tabloul complet este cel al unei familii care se dezvolta frumos pe o scara a valorilor morale sanatoase.

In aceasta pasiune pentru dans, daca nu ai sentimente frumoase si nu iubesti copiii care sunt in continua dezvoltare nu poti obtine o ascensiune.

Sunt Mirela Nica Milea, profesor coregraf international Judge, Fondatoarea clubului Alexander's Dance Focsani, altfel, doar un om normal si atat,  care a ajuns pana aici doar prin fortele proprii si prin multa munca. Ambitia si determinarea sunt pricipalele trasaturi ale caracterului meu. In general sunt un om modest care prefera sa lase de la sine pentru a evita conflictele.

Limita ascensiunii este doar cerul, asa ca hai! Te invit la o seara pozitiva dedicata...dansului!

Data: 2 iulie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: