TATEA este starea naturală a corpului. Natural înseamnă să respecți corpul pe de-a întregul: emoții, gânduri, cicluri circadiene, vârsta, tip de activitate zilnică deșfasurată, odihnă, relaxare, mișcare și nu în ultimul rând, alimentație cât mai naturală.

SANĂTATE HOLISTICĂ abordează corpul ca întreg și ține cont de intregul  context: familial, cultural, social, etnic, religios, geografic .

Sunt Carina Vasile, azi holistic coach, un om sănătos, pînă nu demult un om bolnav. De ce m-am îmbolnăvit? Pentru că am uitat cine sunt, ignorându-mi mesajele corpului, pentru că eram veșnic nemulțumită de mine și de cei din jur, având convingerea că nu sunt suficient de bună fiică, mamă, soție, colegă, pentru că mă luptam din răsputeri să dovedesc câte știu eu, câte fac eu și cu cât mă luptam mai mult cu atât mă simțeam mai obosită și mai singură. Nu îmi ascultam nevoile, nu știam să cer și să primesc pentru că aveam convingerea că a cere este un lucru rușinos,  și nu știam să mă accept și să mă iubesc  pe de-a întregul.

Îți dorești să fii sănătos? Ești pregătit să previi îmbolnăvirea sau să afli cauzele bolii tale ? Atunci te aștept să împărtășim împreună ce să faci și ce să nu faci pentru a trăi în armonie cu tine și cu cei din jur.

Mai multe despre mine afli pe site-ul meu carinavasile.eu și te aștept în grupul meu facebook „Transformare Totală cu Carina Vasile"

Data: 19 iunie 2018, ora 18:30-20:30

Locația: Hub Point, Oradea, strada Cometei, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: