Emoțiile nu sunt altceva decât energie. Unele dintre ele au avut o intensitate prea puternică în anumite momente din viața ta, așa că psihicul tău a decis să te protejeze că un părinte iubitor.

Însă de mult au trecut acele evenimente în care "erai în pericol" și totuși trăiești în același fel, iar corpul îți reflectă asta. Emoțiile respective au rămas înscrise în corp, mai exact în memoria celulară pentru că nu au fost eliberate.

Sunt Gratzia Popa, terapeut thetahealing și wellness coach și te invit alături de mine pentru a reda libertatea corpului tău de a fi armonios și sănătos, așa cum a fost el conceput. Sunt aici să te îndrum și să îți ofer sprijinul de care ai nevoie pentru a trăi în armonie cu corpul tău.

În prima parte a întâlnirii noastre ne vom conecta cu propriul corp și vom depista care sunt emoțiile pe care le simți în legătura cu forma sa.

În partea a II-a vom vedea care este sursa acestor emoții, iar în ultima parte vom crea o nouă relație cu corpul nostru.

IUBIREA, EMPATIA ȘI COMPASIUNEA au nevoie de spațiu că să se poată manifesta în viața ta, așa că împreună le vom face loc și vei observa cum aceste sentimente vor crește atât FAȚĂ DE TINE ÎNSUȚI cât  ȘI față de CEI DIN jur.

Pentru a aprofunda procesul de vindecare și eliberare a corpului tău, la finalul întâlnirii te poți înscrie în Programul RELEASE YOURSELF.

Ai fost creat să te bucuri de viață!

Data: 15 Septembrie 2021, ora 19:30 - 21:30

Locație: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu Nr. 16 A

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sala, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONATIE. Donația recomandată este de 50 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare.

Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: