Sunt Raluca Motrescu, profesoara de informatica de 12 ani si am acumulat o bogata experienta cu elevii la scolile in care am activat. Indiferent de unde proveneau elevii, am observat ca o nevoie comuna, colaborarea intre profesori si parinti pentru evolutia copiilor. Momentele in care parintii se simt depasiti de situatie  si refuza sa o schimbe, indiferent de ce le spun profesorii, motivand "asa mi-a spus copilul" sau "nu se poate sa nu stie, doar toata ziua sta pe calculator" sunt des intalnite .

Apoi vine Internetul... si telefoanele mobile.. si jocurile. Sunt copii care pur si simplu nu se pot dezlipi de joc. "-Da-mi te rog, telefonul. Stii doar ca nu ai voie cu el in timpul orei!  -Nu vreau! " ,  va suna cunoscut?  Ce este de facut?

Se pot folosi discutiile , eventual jocul de rol.

1.Vor sti sa faca un program zilnic impreuna si pentru copiii lor.

2.Vor sti sa le acorde putin timp dar in acele momente sa ii asculte si sa comunice cu ei.

3.Cum mentinem legatura cu profesorii, fara sa fim ori toata ziua la scoala sau sa mergem cand s-a intamplat ceva grav.

4.Cum dezobisnuim copiii sa stea toata ziua pe jocuri.

5.Parintii isi tin promisiunile?

6.Cum ne poate ajuta Internetul sa stim ce fac copiii la scoala?

8.Au voie copiii mai mici sa foloseasca emailul si retelele de socializare?

Va astept cu drag si bucurie la ultima "Seara Pozitiva" inainte de vacanta ca sa aflam impreuna despre relatia profesori-copii-parinti si ... internet .               

Data: 17 iulie 2018 ora 18:00 - 20:00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: