Autismul zdruncină întreaga familie, aducând cu sine foarte multe dificultăți. Primele semne îngrijorătoare pentru părinți apar înainte de vârsta de trei ani a copilului și nu e deloc ușor ca ele să fie recunoscute. De aceea se întâmplă ca unele persoane să nu fie diagnosticate decât foarte târziu. Cel mai tulburător lucru este acela de a accepta și a înțelege ca părinte, că fiul sau fiica ta nu va avea niciodată o relație normală cu tine. 

Numele meu este Corina Mirela Crișan, sunt turdeancă, de profesie psiholog clinician/psihoterapeut cognitiv-comportamental, membru al Colegiului Psihologilor din România. În prezent îmi desfășor activitatea în două orașe, în cadrul Policlinicii Oprișani Turda și în cadrul Asociației Autism Câmpia Turzii. Interesul și preocuparea mea este intervenția intensivă și precoce în autism. Pentru mine autismul e o poveste, o poveste cu povești și sunt în permanență captată de această interesantă, inegalabilă și fascinantă poveste.

Abia aștept să împărtășesc cu dumneavoastră povești despre „copii și fluturi". Ce mi-am propus prin aceasta prezentare? Să vă deschid interesul, sa vă fac curioși, și, cine știe, poate veți dori vreodată sa fiți personaje în povestea autismului. Dar pentru a înțelege aceste povești, trebuie mai întâi sa va vorbesc despre:

- Tulburarea din spectrul autist

- Intevențiile specifice în autism

- Instrumente şi strategii pentru a reuşi o interacţiune pozitivă cu un copil cu Tulburare din spectrul autist

- De ce să alegi ca psiholog/terapeut să lucrezi cu acești copii

Data: 24 aprilie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: