Conectarea cu Ingerii este un proces complex de fuziune in primul rand cu lumea interioara. Natura angelica nu poate fi inteleasa si patrunsa fara a intelege mai intai tainele sacre pe care le-am primit prin nastere, fara a invata sa comunicam dincolo de limbajul ranilor si sa intelegem iubirea. Vointa divina ne imputerniceste in vindecarea completa, adevarata, dincolo de orice frica.

Va invit sa trezim impreuna natura divina si maestrul interior.  O intalnire speciala cu entitatile angelice in care vom medita si vom trezi potentiale nebanuite ce se afla in fiecare. In aceasta calatorie ghidul nostru  va fi Karyn Maria Taulescu,

A iesi din somn, a reveni din uitare,inseamna a-l descoperi pe „Cel care Este" in noi dintotdeauna si nu cere decat sa cunoasca şi sa iubeasca prin noi. (Jean-Yves Leloup)

Va asteptam cu drag

Eveniment organizat de Asociatia Schimbare Pozitiva in colaborare cu Evoluam Impreuna&Karyn

Cand:  marti seara, 13 mai, intre orele 19-21.

Unde: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR. 

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.

Toate locurile s-au ocupat!!!!

Tema se va relua in luna iunie