Mă numesc Ionela Nedelea, sunt actriță și am o experiență de scenă de 20 de ani. De 15 ani lucrez cu oameni care doresc să comunice mai bine, să înțeleagă și să se facă înțeleși. Oameni care vor ca ceilalți să îi urmeze, să fie recunoscuți pentru valorile lor.

Am obținut diploma de licență în actorie la Universitatea de Artă Târgu Mureș și după doi ani am absolvit și Masterul în vorbire și limbaj sub coordonarea Valeriei Covatariu. În acest cadru am monitorizat limbajul și vorbirea în media, am publicat articole în ziarul Zi de Zi, am prezentat nenumărate evenimente și am oferit training și consiliere pe zona de comunicare și relaționare atât cu antreprenori, politicieni, actori și multinaționale.

Lucrez cu mediul privat, domeniul asigurărilor, IT și politic. În ultimii doi ani am fost consilier voluntar pe discurs în cadrul TEDx Baia Mare și am fondat Clubul de Debate Baia Mare, în cadrul căruia am susținut training pe Discurs și Dezbatere.

În 2015 am fondat Teatrul Independent ARTSCAPE Baia Mare, unde am desfășurat cursuri de actorie, improvizație și vorbire. Am avut 180 de studenți adulți și copii. Am produs 6 spectacole și am obținut câteva programe de finanțare pentru evenimente culturale, din care cel mai important fiind Finanțarea AFCN pentru Festivalul Atelier Baia Mare, 2017.

Prin modulul de Comunicare aduc informații despre autenticitatea noastră în exprimare, în comunicarea cu cei din jurul nostru, prin asumarea nevoilor celui din fața noastră și asumarea cuvântului dat.

Comunicare = relaționare.

Cum reușim să intrăm în relație cu cei din jur,în așa fel încât să fie una productivă și nu distructivă.

Asta vă propun pe data de 4 Februarie la Seri Pozitive.

Vă aștept!

Data: marți, 4 februarie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Adele, Str. Școlii nr. 3

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în restaurant, înainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 02 14 84

Înscrieri: