Comunicarea Nonviolentă este o metodă simplă, dar foarte eficientă de relaționare cu ceilalți, dar și cu noi înșine, în care privim cu aceeași importanță atât nevoile noastre, cât și pe ale celorlalți. Este comunicarea din suflet, plină de empatie, care conectează și trezește latura empatica în noi și în interlocutor.

Sunt Adriana Ceașcai și trăiesc după principiile Comunicării Nonviolente de 4 ani. În acest timp viața mea s-a transformat, a înflorit și e mai intensă, mai conștientă, mai fericită și mai liberă.

Am decis sa dau mai departe stilul de viața nonviolent ca să se bucure cât mai multă lume de redescoperirea de sine și de conectarea cu propriile trăiri.

Vă invit să ne petrecem împreună două ore în care să vorbim despre ce ne apropie pe noi, ca ființe umane, de latura empatică și iubitoare și ce putem face să depășim acele obiceiuri care ne îndepărtează de iubirea din noi. 

Îmi doresc ca la final, să plecam cu toții acasă îmbogățiți sufletește și conectați cu sentimentele noastre!

Data: 15 MARTIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri, aici.