A cultiva autenticitatea presupune: să ai tăria de a fi cinstit, de a seta limite clare și de a îți da voie să fii vulnerabil; practicarea compasiunii provine din înțelegerea profundă a  faptului că noi suntem propriul rezutat al luptei, al tăriei și al faptului că suntem conectați între noi cu toți  prin puterea iubirii; a cultiva și autenticitatea și a trăi cu ea presupune întreținerea relațiilor de conectivitate și sensul apartenenței, iar aceasta se poate realiza numai când dăm drumul la tot ce credem că suntem și acceptăm cine suntem.

Autenticitatea cere o inimă plină și deschisă care să trăiască și să iubească - chiar și când e greu, chiar și când suntem copleșiți de rusine și de frică de a nu fi suficienți, dar mai ales atunci când bucuria este atât de intensă încât ne este teama să îi lăsam pe ceilalți să o simtă.

Scopul final al practicării autenticității pe toată perioada căutării interioare este o luptă ce ne invită să atragem bucuria, grația și mulțumirea în viețile noastre, constienți de ceilalți și de limitele fiecăruia.

Cine prezintă?

Daniela Ciobotar și-a construit cariera dezvoltând abilități ce îi permit să identifice nuanțele dinamicii echipelor și provocările leadershipului. Este trainer si lucreaza ca expert în susținerea echipelor, rezolvarea conflictelor, coaching. Este mereu gata să provoace obiceiurile și așteptările clienților și să contureze limitele sănătoase, astfel încât adevăratul potențial al acestora să iasă la iveală, iar potentialul de business să fie atins.

Cand: 20 iunie, ora 18.30-20.30

Unde: Galeria Ora0 Hive,  Str. Razboieni, nr. 23 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine. La final vor avea o TOMBOLĂ cu premii minunate.

Inscrieri: