Exista o vorba veche care spune: 'Sufletul omului dupa chip se recunoaste' si este perfect adevarata, deoarece orice traire, orice emotie interioara sunstinuta o perioada de timp va lasa o amprenta pe chipul nostru, ne va modifica structura fetei intr-o oarecare masura, privirea si multe altele. Ati observat ca avem momente cand spunem: 'Nu stiu de ce, dar nu imi place fata ei/lui'. Noi toti citim fete la un nivel subconstient, dar cu ajutorul acestei tehnici vom putea sa o facem constient.

Odata inteles limbajul chipului si ce se afla dincolo de masca sociala, putem intelege mult mai simplu un sot, o iubita, un prieten si chiar un dusman, prevenid astfel viitoare neplaceri, suferinte etc.

Te salut, numele meu este Solomon Mihai-Felician, fondatorul Solomon Teachings, Consilier si Teraput Holistic si te invit pret de 2 ore sa iei contact cu Mian Xiang, o tehnica chineza foarte veche de citirea a chipului.

Studiind trăsăturile faciale ale unei persoane, orice intrebare își are raspunsul pe chip. Cum este posibil? Va voi da un exemplu simplu, mergeti in oglinda si incruntati-va, veti observa ca se formeaza de obicei 2 riduri intre sprancene, pe care la multe persoane le puteti observa si cand nu se incrunta, ele pur si simplu raman acolo. Aceste riduri indica o persoana grabita, intr-o citire rapida (ele au si alte semnificatii).

Ridurile apar datorita emotiilor constiente, iar emotiile noastre interioare ne modeleaza fata, descifrand chipul ne putem da seama de foarte multe lucuri interesante. Ceea ce nu ințelegem ne afecteaza negativ, iar cand vom înțelege cum și de ce se comportă persoanele din jurul nostru, viata se schimba dramatic.

Te-am facut macar un pic curios? Te astept la un alfel de prezentare, despre un altfel de adevar. 

Data 26 martie ora 18:00-20:00

Locația va fi anuntata persoanelor care se inscriu la eveniment. 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

*Multumim pentru interes! Lista de inscrieri s-a inchis datorită ocupării locurilor disponibile!