Sunt Georgiana Cristina Grigore și vă invit să descoperim niște indivizi pe care nu îi cunoșteam: noi înșine. Să cercetăm dacă suntem demni de a fi iubiți, demni de interes pentru ceilalți, demni de a exista... Cât de subțire este granița dintre ceea ce vrem să fim și cine suntem cu adevărat? Avem capacitatea de a ne evalua în termeni pozitivi? Cum putem avea încredere în ceilalți dacă nu avem în noi înșine? Cine ne poate iubi cu adevărat?

Ne clădim stima de sine pe acele gânduri pe care le investim cu valoare de adevăr. Adică suntem ceea ce credem că suntem iar viața noastră este așa cum ne sunt gândurile. Prin acest timp de introspecție, am putea deveni conștienți de convingerile, talentele și calitățile noastre. Am putea descoperi cum să construim o relație sănătoasă cu noi înșine, cele mai importante persoane din viața noastră. Am putea înțelege de ce nu avem puterea să luăm cele mai bune decizii pentru noi. Am putea învăța să avem încredere în viață.

Dacă participăm.

Manifestați-vă intenția de a fi alături de mine și toate se vor aranja pentru voi.

Data: 4 februarie 2020, ora 18:30-20:30.

Locația: Geoly ArtStr. Lupeni, Nr. 33.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Coordonator local Seri Pozitive Ploiești

psiholog Cristina Grigore

Date de contact: Telefon : 0722266838, e-mail: grigore_g_cristina@yahoo.com