Mantra: "Niciodata nu este prea târziu"

Cercul Sigurantei este o "harta" magica. Este ceva ce tu stii deja, ceva ce este deja in tine, insa nu constientizezi inca. E ca si cum pana acum ai privit totul in jur printr-o pereche de ochelari cu lentilele aburite...iar acum ai ales sa le stergi...si deodata incepi sa vezi clar! Cercul este despre intoarcere la tine, la Sinele tau divin si minunat!

Mie cu siguranta mi-a schimbat perspectiva de a privi toate relatiile din jurul meu.

Si am observat cum a schimbat si viata multor mamici care au ales sa parcurga aceasta calatorie...e cu adevarat magie ce se intampla cand avem curajul sa ne intoarcem spre noi!

Daca simti ca se poate si altfel...te astept cu bratele deschise si cu multa iubire sa incepem impreuna o calatorie magnifica! O calatorie ...spre cine esti tu cu adevarat insa...ai uitat!

Primul pas este seara pozitiva din 17.07! Indrazneste!

Sunt Roxana Maria Baciu, Educator Parental, Consilier de Dezvoltare Personala, Formator si Instructor cu Certificare internationala de Yoga, Coaching si Creativitate pentru copii si adulti, si te astept sa petrecem impreuna o seara magica!

Data: 17 iulie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: