Cu totii stim ca yoga de pe YouTube nu este yoga pentru oamenii obisnuiti, ca tine si ca mine. 

Daca incerci sa faci cateva posturi ca in imaginile prezentate, vei avea surpriza sa realizezi ca nu sunt chiar atat de usoare pe cat par. Desi prezentatoarele lor le fac sa para incredibil de simple! Si cel mai probabil, vei fi dezamagit/a la gandul ca asta inseamna yoga si nu te vei mai apuca niciodata de aceasta practica milenara, extrem de benefica sanatatii tale. 

"Namaste! Sunt Daiana Radulescu singura profesoara de Yoga Traditionala din Romania, iar cei 2 ani de studii in India si mai ales intalnirea cu maestrul meu m-au facut sa fiu capabila sa fac diferenta dintre ce este si ce NU este yoga. Asa ca te invit la un seminar inedit, in care iti voi desconspira secretul acestei stiinte controverste inca la noi - pe cat de ezoterica, pe atat de aplicabila in viata ta zilnica. 

Imi propun ca pe durata intalnirii noastre sa iti imbogatesc cunoasterea cu urmatorele abilitati:

1. Cum sa intelegi corect stiinta Yoga si beneficiile ei - o definitie atat de simpla, incat o vei retine pe loc, pentru totdeauna;

2. Cum sa faci diferenta intre "ce este" si "ce nu este yoga" - pentru a nu te mai lasa sedus/a de filmuletele exotice de pe YouTube

3. Cum sa renunti la "yoga pentru acasa", dar totusi sa fii capabil/a sa faci yoga singur/a, de acasa, din parc sau de unde vei dori tu.

In cadrul acestei seri pozitive, iti voi prezenta si explica 3 dintre cele mai simple, dar extrem de benefice tehnici din yoga. Le vei putea memora si practica oricand acasa sau la birou, pentru a-ti optimiza sanatatea si pentru a dobandi starea perfecta de relaxare - asa-numita "YOGA RELAXATION". Mai mult decat atat, aceste 3 tehnici yoga pe care ti le voi oferi NU au niciun fel de contraindicatii, NU tin de nivelul tau in practica āsanelor si sunt recomandate in TOATE dezechilibrele sanatatii fizice si psihice. 

Asadar, te astept cu drag si cu multe informatii surprinzatore venite din adancul Indiei, la evenimentul meu: un eveniment pentru starea ta de bine!"

Data: 12 februarie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: OK Center - Sala T1, str. Traian, nr. 1 (intrarea dinspre Bd. Unirii).

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: