„Dacă nu știi în ce port vrei să ajungi, nici un vânt nu este favorabil." - Seneca

Vă invit la o seară pozitivă în care să explorăm și cu ajutorul astrologiei cum putem găsi calea potrivită pentru noi. Drumul fiecăruia presupune o stare de prezență pentru a putea identifica șansele care apar în cale dar și capacitatea de a acționa astfel încât aceste șanse să fie valorificate.

Dictonul de bază al astrologiei este: Astrele predispun, omul dispune! Ideal este să găsim calea de mijloc în care să accesăm și să cunoaștem informațiile (astrologice și nu numai) și apoi să ne exercităm puterea personală și să le punem la treabă.

Vino la această seară pozitivă ca să afli:

-  Care sunt informațiile astrologice legate de menirea personală

-  Ce aspecte putem folosi pentru a ne planifica mai bine viața

-  Care sunt etapele unui plan bine pus la punct

-  Când este cel mai bine să începi să lucrezi la propriul drum

Ana-Maria Negrii este astrolog și trainer acreditat și se implică cu pasiune în orice activitate care duce la creșterea și dezvoltarea semenilor săi.

"Misiunea mea este să ajut oamenii să exploreze prin astrologie drumul către sine pentru a putea valorifica înzestrările cu care au venit, într-un mod asumat și conștient, contribuind astfel la binele tuturor. "

Mai multe despre ea găsiți pe blogul ei, Pește Visător

https://pestevisator.wordpress.com/despre-mine/

și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pestevisator/

Data: 5 iunie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locatia: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Mărăști Calea Dorobantilor nr. 104 et.7 sala Media.

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: