Trăim într-o lume care funcționează pe repede înainte, o lume în care ne dorim să obținem lucrurile ieri dacă se poate. Răbdarea este o calitate pe care o folosim din ce în ce mai rar, facem multe, folosim tehnologia, suntem mereu online și ne-am obișnuit să stăm pe smartphone, laptop și tabletă pentru a obține lucrurile pe care ni le dorim. Suntem la un click distanță de o lume mereu în mișcare. DAR CE FACEM CÂND OBOSIM, CÂND NU SUNTEM SIGURI CARE ESTE DRUMUL POTRIVIT ȘI CE DECIZII SĂ LUĂM, CÂND PUR ȘI SIMPLU NU MAI ȘTIM CE SĂ FACEM SĂ RĂZBIM ÎNCĂ O ZI?

Ce vei obține dacă vei participa:

- Vei investi 2h din timpul tău într-un mod relaxant și plăcut cunoscând oameni frumoși

- Vei putea împărtăși din experiența ta și altora

- Vei învăța cum să te relaxezi și să pui pauză

- Vei învăța ce să faci când nu știi ce să mai faci

- Vei învăța cum să ai mai multă încredere în forțele tale și vei învăța cum să asculți ce simți

Sunt Andrada Bufnilă, un om care este într-o continuă explorare a sinelui, pasionată de îngeri, terapeut Reiki și mentor spiritual și te invit să vorbim de la suflet la suflet despre abandonare, teamă și curajul de a continua când crezi că nu mai poți într-o atmosferă relaxată, ca între prieteni.

Unde: Afterschool Copiii Curcubeului, Str. Școlii, nr 6 (lângă Șc. 12)
Când: 17 Iulie 2018, 18:30-20:30


Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, vă rugăm să lăsați donația în urnă la începutul evenimentului. 
La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase.

Inscrieri: