Obezitatea este, în egală măsură, o boală fizică dar și psihologică. Cel mai ades, cauzele obezității gravitează în jurul stilului de viaţă, al unor obiceuri proaste precum consumarea unui număr mai mare de calorii, dar şi o activitate profesională solicitantă intelectual, dar din cauza căreia suntem mai puţini activi.

Această întâlnire este recomandată  persoanelor care:

- Doresc o altă abordare a motivelor ce duc la surplusul de kilograme

- Se confruntă de mult timp cu probleme de greutate și au încercat zeci de diete minune

- Reușesc să mențină greutatea ideală doar cu multe sacrificii

- Doresc sa identifice  procesele inconstiente ale mancatului în exces

- Nu sunt mulțumite de felul cum arată, și au o imagine fixă asupra corpului „perfect"

Sunt Emőke Simon, psiholog clinician, membru ARHTE - Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, membru IRPI -Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa membru AMPP -  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.

Mai multe despre mine si activitatea mea găsiți pe pagina facebook Cabinet individual de psihologie si psihoterapie Simon Emőke, sau pe site-ul : http://www.psihologsatumare.com/

Te aștept cu drag la o seară specială, de început de an, în care să dăm startul unui stil de viață sănătos.

Data: 17 ianuarie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: