Sunt fascinat de existența unor forme de terapii complementare care pot asigura punerea în stare de vindecare a sistemelor vii în general și a sistemelor umane în special. Am în prezent un anumit nivel de înțelegere a mecanismelor prin care se poate influența, în sens benefic, starea de sănătate a sistemelor vii care sunt afectate la nivel fizic și datorită unor componente energo-informaționale nocive.

Din cercetările personale, am ajuns la concluzia că aceste componente pot fi neutralizate și prin cunoașterea poziționării surselor de radiații care pot fi evitate dacă li se identifică locația. Orice afecțiune are ca și cauză dezechilibre energo-informaționale din prezent sau pe linie genealogică.

Dacă suntem în cunoștință de cauză, putem interveni prin modificarea atât a comportamentului nostru, dar în același timp putem influența în mod pozitiv comportamentul semenilor noștri.

Sunt Aurel Cotelea, am 61 de ani și sunt cadru militar în rezervă, preocupat continuu de evoluția personală, în prezent sunt student în anul III al Facultații de Stiințe ale Comunicării. În acestă seară, te invit alături de mine să afli lucruri noi despre cauzele agresiunilor energetice, dar și metode de protecție.

Data: 17 martie 2020, ora 18:30-20:30.

Locația: va fi anunțată participanților cu 2 zile înainte de începerea evenimentului. De aceea este important să completați formularul de înscriere.

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive în luna martie, vor fi anulate urmând să ne reîntâlnim cel mai devreme în luna aprilie. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/