„Către mine, prin viață" este o seară care poate fi utilă celor care s-au întrebat cel puțin o dată:

"Cum să nu mai trăiesc în suferință?"

"De unde să îmi iau energia?"

"Ce fac cu durerea?"

"Cum să ajung la un sens pozitiv?"

"Care este sensul vieții mele?"

"De ce relațiile minunate ajung să se transforme și să sfârșească neplăcut?"

"În ce fel pot menține o stare bună și pozitivă?"

Fără a ne propune o abordare exhaustivă, vom explora și reflecta împreună la viață, relații, căutare și devenire. Vom cerceta cum putem ajunge în starea de "orice este posibil", rămânând întregi și în contact cu noi înșine.

Vei afla cum a trăit Mihai această stare din povestea sa despre "Autostop pentru Pace și Suflet", provocarea de a ajunge din Nepal până în Europa cu buget zero pentru transport.

Invitat: Mihai Iordache  - Psihoterapeut, lector, formator cu certificări naționale si internaționale, Preşedintele organizației Liga pentru Educație, Cultură şi Sport şi vicepreşedintele Asociației Române de Analiză Tranzacțională.

Mihai a susținut cursuri, conferințe şi ateliere în Europa (Germania, Spania, Ungaria, Belgia, Estonia, Lituania, Scoția, Italia, Serbia, Irlanda), Asia (Nepal, India, Pakistan, Turcia), Orientul Mijlociu(Iordania) şi Africa (Rwanda, Burundi, R.D. Congo, Botswana, Tanzania, Africa de Sud). A învățat despre viață de la profesori de psihoterapie, de la cerşetori şi preoți, de la Dalai Lama şi de la țărani, de la universități şi de la marinari.

Mihai Iordache s-a format ca psihoterapeut în domeniile: psihoterapie psihofizică (Bodywork), analiză tranzactională, terapie prin dans și mișcare, brainspotting. În construcția cursurilor Mihai îmbină metode moderne de training cu elemente de psihoterapie, zen și yoga. În conferințe vorbeşte despre libertatea de „a fi”, despre a trăi în prezent, autentic şi liber-exprimat: “Privesc viața ca pe o inestimabilă călătorie, ca pe o aventură care ne este dată pentru a ne dezvolta și a contribui la dezvoltarea celor din jur, pentru a invăța să iubim şi să fim Oameni. Cred în capacitatea ființei umane de a se reinventa, de a-şi împlini potențialitatea şi de a avea relații vii si profunde.” (Mihai Iordache)

„Către mine, prin viață” este o seară care își propune să ofere inspirație, entuziasm, conștientizări, exerciții practice și o înțelegere personală despre cum și cât ne putem crea viața.

Data: 3 NOIEMBRIE 2015, ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: