Sunt Elena Popa psihoterapeut si scriitoare si va propun, pentru acesta seara, o altfel de abordare a subiectului: "IUBIREA". O provocare incitanta pentru ca vastitatea iubirii nu poate fi redata in teorie.

Va invit sa privim si altfel acest vast capitol important din vietile noastre. Nu din incorsetarile celui neiubit, in care ne tine starea de victima, ci din energia copilului divin care STIE ce inseamna sa traiesti natural in conceptul IUBIRE = VIATA. Si apoi sa va reamintiti ca sunteti creatorii propriului destin si ca manifestarea iubirii, este alegerea voastra constienta. O sa descoperiti metode prin care ati blocat in voi sursa abundentei, a plinatatii, a bucuriei, alegand constant sa faceti loc in voi durerilor.

Cu deosebita pretuire va astept.

Data: 14 februarie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: