Suntem două surori, Săvian Claudia și Corina care in 2014, respectiv 2018 am parcurs Camino de Santiago.

Se mai numește Drumul lui Iacob, deoarece acolo se află mormântul apostolului Iacob. Este al treilea cel mai mare pelerinaj catolic, de asemena face parte din patrimoniul cultural UNESCO.

Scopul acestui pelerinaj poate să fie foarte divers: religios, cultural, spiritual. Oamenii care se hotărăsc să parcurgă acest drum pot să fie într-un impas al vieții sau vor să scapă de monotonia și problemele sociale, mai ales că acest drum este foarte solicitant din punct de vedere fizic, psihic și mental. Drumul lui Iacob este un traseu pe care pelerinii pot să-l străbată din diferite țări ale Europei, destinația fiind pentru fiecare aceeași, Catedrala de Santiago

În 2014 am fost împreună pe Camino francez, care este cel mai popular dintre toate și are o lungime aprox. 800 km la pas.

În 2018 - Camino portughez, care a fost o actracție culturală și spirituală (cca 500 km parcurși) unde am format un grup de 6 pelerini.

Deși am fost împreună pe acest drum, este bine de știut că drumul este unul personal, fiecare având ocazia să se cunoască pe sine și să acceseze propriile resurse. Viața de pelerin este una simplă, te învață că nu avem nevoie de prea multe lucruri ca să fim fericiți...dacă avem pace și iubire în inimă avem de toate.

Vă invităm cu drag la o seară între prieteni să împărtășim povești de suflet de pe camino.

Data: 26 februarie 2019, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine

Inscrieri: