Tu câte lucruri faci autentic, cu Suflet, vibrant în viața ta?! 

Tu câte lucruri faci fără sa simți ca ai pierdut contactul cu substanța vie și dinamica a ceea ce ești cu adevărat?! 

Ce se întâmplă în interiorul tău când îți simți conștiința, sufletul?! 

Dar ce întâmplă când nu simți... nimic?! Și totuși.. faci ce e de făcut! 

Tu știi că e posibil ca o parte a conștiinței tale sa rămână inconștient fixata, captivă unor identificări, emoții, gânduri, credințe, senzații fizice, amintiri unor evenimente din trecut din sistemul tău familial?! De ce se întâmplă asta, cum funcționează anumite legi ale iubirii și cum funcționează aceasta metoda, poți  afla marți 29 ianuarie, 2019, ora 18

 „Adevărul apare ca un instantaneu, de nicăieri și într-o clipa dispare în neant. Are darul de a ne lumina, pentru ca apoi să dispară într-o clipă "spune Bert Hellinger, părintele constelațiilor familiale. 

Sunt Elena Călinescu specialist în comunicare manageriala și resurse umane, NLP, shamanism și în calitate de facilitator de constelații familiale îți propun sa pășim împreună pe calea acestei metode, sa ne deschidem inima și Sufletul către ceea ce ne luminează, prin interconectare și rezonanță pentru o seara pozitivă! 

Data: 29 ianuarie 2019, ora 18:00 - 20:00

Locația: Str. George Enescu, Nr. 12

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: