Am simțit dintotdeauna că pe lumea asta am un scop, cum de altfel toți îl avem, că trebuie să las ceva în urmă, o fărâmă din mine și nu neapărat ceva material, că timpul e un dar prețios și trebuie folosit responsabil. După multe căutări, am realizat că trebuie să fac cu viața mea ce îmi doresc EU, nu ce spun alții că e mai bine și am început cu pași mărunți să îmi construiesc VISUL. Am studiat Artele, 17 ani am lucrat pictura bizantină, am pus pensule în mâini de copii să se joace cu culori și emotii, am colorat clase și suflete de micuți, iar de 3 ani dau contur lumii magice a poveștilor făcând ilustrație de carte pentru copii .

Când pictez pierd noțiunea timpului, a spatiului... totul se estompează... sunt doar eu cu mine, într-o lume doar a mea. În astfel de momente sunt foarte aproape de mine și de trairile mele. Sunt Cristina Enache, artist plastic și te invit să pășești alături de mine într-o lume magică, a culorilor, a emoțiilor, a copiilor și a adulților deopotrivă. Va fi o seară interactivă în care, de vei alege să vii, vei experimenta pictura intuitivă, având astfel ocazia de a-ți explora sinele tău interior, de a te cunoaște pe tine prin procesul creativ desfășurat într-un mediu în care criticile, judecățile sau așteptările nu își au locul.

Cristina Enache a ilustrat cinci cărți și momentan are alte două în lucru. ("Maniere alese pentru prinți și prințese" cu Amalia Dragne " În legătură cu cerul ", editura Agaton, " De vorba cu Dumnezeu", editura Agaton ", Ai nevoie de ajutor iepuras? cu Catalina Gheorghian, editura Doxologia și ”Fetița cu fluturi în par" cu Oana Cristina Tănase, editura Litera.

Data: 25 septembrie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: