„Calatoria" prezintă ceea ce Brandon a folosit și a descoperit în aceasta aventură interioara - adică metodele de vindecare în plan emoțional și principiile științifice care stau la baza lor.

Toate acestea au a fost ulterior reunite în ceea ce avea sa devina metoda de vindecare emoționala minte-suflet-corp numită „The Journey".

Astăzi procedeul „Călătoria" e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficiență și profunzime, pentru trezirea și eliberarea potențialului infinit din noi înșine, aflat la granița între vindecarea emoțională și evoluția spirituală.

Afli ultimele descoperiri ale științei despre emoții și influența lor asupra sănătății, ce este iertarea și care e legătura ei cu boala, care sunt pașii metodei.

Înveți despre emoții, atitudinea față de ele și cum să treci prin ele ca să ajungi la Tine.

Înțelegi ce este iertarea și cum poți să ierți și să te ierți.

Experimentezi părți ale procesului Călătoria prin exerciții practice ghidate.

Te aștept cu drag,
Camelia Hârjău, psiholog, facilitator metoda Călătoria, optimistă incurabilă, mamă de trei ori și temerară pe căile vieții.

Data: 8 septembrie 2015, de la 19.00 la 21.00

Locatia: Fitoceinaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani  nr. 104

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

LOCURILE S-AU OCUPAT !!!!