În viață cu toții suntem eroii propriei noastre povești. Călătoria eroului este o hartă a cunoașterii, un tipar care apare în poveșțile și viețile tuturor oamenilor, un model de transformare bazat pe cercetăriile în domeniul miturilor și legendelor lumii a lui Joseph Campbell.

Călătoria eroului presupune mai multe praguri, trepte ce acesta le întâlnește pe parcursul călătoriei și care contribuie la transformare lui ca persoană. Fiecare treaptă îi aduce eroului o nouă capacitate, o nouă putere care îl duce pe erou în trăirea unei alte experiențe.

În cadrul întâlnirii vom aborda unele praguri din călătoria eroului cum ar fi puterea de a accepta schimbarea și beneficiile îmbrățisării schimbării; practica recunoștinței ca îmbogățire sufletească și element de auto-încurajare. De asemenea vom aborda tematica conexiuni cu natura, cu elementele naturale pentru a ne îndrepta mai mult către o viață armonioasă și echilibrată.

Sandra Horea este coordonatorul Asociației Actions for Change. Creează spații de învățare și (auto)descoperire la nivel național și internațional folosind metode educaționale care generează bucurie și conectare umană, și care își găsesc aplicabilitatea în viața de zi cu zi. Este pasionată de natură, dezvoltare umană, storytelling și dans contemporan. Și-a dezvoltat puterea de a lucra cu oamenii în numeroase cursuri internaționale, cum ar fi cele din comunitatea eco Findhorn din Scoția.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.