De multe ori, dacă reușim să ne schimbăm pe noi din interior, ne schimbăm și relațiile cu cei din jur. Așa este și cazul lui Dan și Cornelia Constantinescu. Ei cred cu adevărat că oricine poate avea viața pe care și-o dorește. Ei au testat deja asta în urmă cu câțiva ani. Sunt căsătoriți de 11 ani, în decembrie și au împreună 3 fetițe frumoase. Acum sunt oameni care îi inspiră pe ceilalți, duc povestea vieții lor mai departe. Sunt călători în jurul lumii. Le place să experimenteze. Își doresc să cunoască omul așa cum este el, de aceea călătoresc în lume și învață despre oameni și obiceiurile lor. Nu le este frică să se mute constant, nu le e frică de noi începuturi pentru că au învățat că ăsta e singurul mod de a cunoaște omul așa cum este. Au fost turiști, acum sunt prieteni și vecini pentru oamenii locului. 

Sunt exemplu viu că uneori un nou început aduce scuze sau aduce determinare. Cu fetele și câteva bagaje călătoresc în jurul lumii. Dar Viața lor nu a fost mereu așa împlinită și pașnică. În primii 7 ani de căsnicie viața lor era un dezastru, se certau zilnic, uneori se certau mai des decât mâncau, nu aveau bani nici să plătească chiria și cu toate că s-au căsătorit din iubire, nu reușeau să treacă peste probleme și să fie fericiți. Au fost mult timp în impas și nefericiți.

Au reușit să schimbe totul în viața lor și acum îi inspiră și pe alții cu povești lor minunate și îi ajută să facă acele schimbări pe care și le doresc. Fac asta pentru că au înțeles că asta le este misiunea, deși nu se consideră niște eroi.

Vino și tu să aflăm împreună cum au reușit Dan și Cornelia să facă acele schimbări în viața lor care astăzi să-i facă niște oameni fericiți, împliniți și liberi.  Dacă și tu te confrunți cu frica unui nou început, dacă și tu nu știi încotro să o apuci sau cum să gestionezi conflictele cu cei apropiați te așteptăm să ne cunoaștem.

Data: 25 Octombrie 2016, ora 18:30-20:30

Locația: Cafeneaua Addiction, Str. 15 Noiembrie, nr 52, in statia de autobuz (consumatia nu este inclusa)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine. Evenimentul se va finaliza cu o TOMBOLĂ SUPRIZĂ!

Înscrieri: